Foute Cross Pinksteren Lopik

VRIJDAG…barst het weekend al op tijd los met op de Grote Baan de altijd spectaculaire start om 12:00 uur van de LOPIK 500. Deze zeer populaire klasse, een grote endurence-race waarbij in totaal max. 500 ronden gereden moet worden is verspreid over twee dagen en staat altijd garant voor veel spektakel! De tweede manche van de Lopik 500 start om 18:00 uur.

Intussen wordt in de sensatie arena op drie banen vanaf 18.00 uur in verschillende klasses gestreden tussen tractoren en trucks en gave auto’s tijdens de FOUTE CROSS Car-Truck- en Tractorpulling!

Er wordt uiteraard ook volop gefeest… in de feesttent zingen en swingen we het dak eraf met coverband Riverside!

ZATERDAG…wederom een bomvol programma. Met op de Grote Baan vanaf 10.00 uur alle klasses die je kunt wensen; Cross karts, Jeugd klasse, Lage kevers, Sprint klasse, Toerwagens, Standaard klasse en nog veel meer! Aan het einde van de middag starten in de sensatie arena de gladiatoren van de NK Bangers, NK Siamese Bangers, Stockcar F1, Foute Cross, Ford Sierra Duo en de sensationele Ramp Roll-over!

In de avond start op de Grote Baan de finale vanaf 18.00 uur van de grote LOPIK 500 met aansluitend de grootse huldiging in de feesttent!

Ook deze avond gaat het dak van de feesttent eraf tijdens de Foute Party van Q-music!!!

Op ZONDAG… De STERKSTE MAN met het STERKSTE TEAM van NEDERLAND! Sterke mannen met spectacularie spiermassa’s strijden vanaf 14:00 uur voor de overwinning!

Voor en na de wedstrijd “Sterkste Team van Nederland” gunnen we onze auto’s, fietsen en andere vervoermiddelen een heerlijk modderbadje tijdens de carblubbering. Red jij het door dat baggerbad met jouw bak?

Entree festivalterrein is gratis*! Terrein open vanaf 12.00 uur
* geen vrije toegang tot camping en rennerskwartier.

MAANDAG…is een dag vol finales en spektakel! Deze dag wordt er gestreden om de laatste punten binnen alle aanwezige klasses vanaf 10.00 uur op de Grote Baan! In de sensatie arena vanaf 13.00 uur zal als sluitstuk van het spektakel de beroemde caravanrace plaats vinden! Hier starten 20 auto’s met caravan een deze spectaculaire afval race!