Teampresentatie 10 maart 2017

Racingteam De Ronde Venen breidt uit !

Teamleden: Aris de Waal, Ivo Galekop, Mitch Bruns, Victor Borgdorff.

Stichting Racingteam De Ronde Venen is opgericht in 2001 om alles wat te maken heeft met autocross te promoten. Dit kan zijn door ondersteuning van rijders, promotie op beurzen of het organiseren van wedstrijden. Uiteraard kunnen wij dit alles niet zonder de steun van sponsoren, waarvoor onze grote dank.

Na vele jaren samenwerking tussen Aris en Ivo is het team in november 2017 uitgebreid met Mitch Bruns en Victor Borgdorff. Met een verdubbeling van het aantal rijders en helpers, is dit een mooie en grote stap voorwaarts. Met elkaar komen we weer verder. We gaan de strijd aan met andere coureurs op de grote wedstrijden van het Nederlands Kampioenschap, de Autocross Masters en natuurlijk op onze thuiswedstrijd, de altijd spectaculaire en beroemde Autocross van Abcoude. Samen vol gas vooruit!

Zaterdagmiddag 10 maart was de presentatie van het nieuwe team en de nieuwe raceauto’s aan sponsors, helpers, belangstellenden en geestverwanten. In het magazijn van Intermat te Mijdrecht werden de race bolides ten toon gesteld. Strak in de lak en voorzien van alle technische updates om het komend seizoen vooraan te kunnen presteren.
Meer dan 150 mensen zijn  langs geweest en hebben de coureurs veel succes gewenst.
Een hele mooie opkomst. Onder het genot van een hapje en drankje was het nog lang gezellig.

Voor meer info: www.racingteam-drv.nl en like ons op facebook.

Racingteam de Ronde Venen, altijd vol gas !