Even voorstellen Mitch Bruns

Even voorstellen Mitch Bruns 19 jaar, constructie-bankwerker bij Qumey metaal in Maarssen, daarnaast ook nog 1 dag in de week avondschool.

 

In 2013 begonnen met een swift gti mk1 bij rangpang wedstrijden. Dat beviel erg goed dus de winter erna is er een nieuwe swift gebouwd een type nieuwer.

 

Namelijk een swift gti mk2. Ook gingen we andere wedstrijden rijden een stapje hoger. Alle europokal wedstrijden heb ik gereden. Eind van het seizoen wilde mijn jongere broertje ook gaan crossen. Zelf wilde ik weer een stapje hoger dus werd er weer een nieuwe auto gebouwd

 

Dit omdat we ook deel wilden gaan nemen aan de nk wedstrijden. Helaas brak ik in januari mijn been, er kon dus pas weer halve wegen het seizoen gecrosst worden.

 

Toch was alles nog niet helemaal naar het zin. Dus werd de auto in de winterstop weer onder handen genomen. Er kwamen nieuwe schokbrekers onder en er werd ook een nieuwe ‘snelle’ motor gebouwd.

 

Het laatste jaar in de swift, we wilde leuk meekomen in de top van Nederland. Dat is aardig gelukt ook al hadden we vaak last van de pechduivel.

 

Dat was het dan de junior tijd is voorbij. Eind november 2016 werd er een nieuwe auto gekocht. De  oude r-power kever van Victor kwam bij ons in de schuur. De nieuwe uitdaging! Wel werd er besloten om een jaar er te stoppen. Dit om ook het financiële plaatje rond te krijgen. Want er moest nog in een motor en bak worden geïnvesteerd.

 

In de loop van 2017 werd er een bak en motor gekocht. Boven verwachting was de auto al zo ver dat er nog 2 wedstrijden gereden konden worden. Dit is dan ook gebeurd. De eerste keer in de kever… alles liep goed en werd er meteen een overwinning behaalt! Buiten verwachting!

 

2 weken later mocht het nog een keer gebeuren. Ook die dag liep alles lekker en werd er weer een podiumplaats behaald. Dit keer een 2e plek!

 

Nu word de auto weer uit elkaar gehaald en weer helemaal onder handen genomen om in 2018 weer te gaan deelnemen aan de nk’s, masters, abcoude en nog wat losse wedstrijden