2017 4 maart presentatie

Racingteam De Ronde Venen, altijd vol gas!

Autocross, onze sport…   Met mooie regio wedstrijden dichtbij in bijvoorbeeld Abcoude en Nieuw Vennep, maar met  ook de grote wedstrijden van het Nederlands Kampioenschap. Deze 6 wedstrijden van het NK worden door heel Nederland verreden.

Racingteam De Ronde Venen bestaat uit de coureurs Aris de Waal en Ivo Galekop.  Aris rijdt met een eigenbouw frame met 4×4 aandrijving en een Audi V8 motor en is deelnemer in de Superklasse.  Ivo rijdt  in de keverklasse, een originele keverbodem met keverdak en met een rolkooi met een Sadev versnellingsbak en een Honda 1600 cc motor. Uiteraard zijn beide spotbolides helemaal getuned om de laatste pk er uit te halen.

2016 is een jaar geweest met successen en tegenslagen. Een groot succes voor teamlid Ivo die in zijn klasse op het Nederlands Kampioenschap Autocross derde van Nederland werd. Tegenslag voor Aris die  in de eerste NK wedstrijd al te maken kreeg met een compleet kapotte motor.

Afgelopen winter zijn wij heel druk geweest om nog beter het nieuwe seizoen van start te gaan. Meer pk’s gezocht, maar ook betrouwbaar gemaakt. Nieuw jaar, nieuwe kansen.

Zaterdagmiddag 4 maart hebben we de presentatie van onze mooie bolides gehouden in het magazijn bij Intermat in Mijdrecht. Veel belangstellenden, familie, relaties en collega coureurs hebben we mogen verwelkomen. Het was een bijzonder geslaagd evenementje.

Vol gas seizoen 2017 in. Met dank aan onze sponsors Intermat,  Klusbedrijf Jhon, Dukdalf, KBA, Walraven, Schadenet en Ton Zeldenrijk Loonbedrijf, Nico Zeldenrijk Infra en Garage Abcoude.

Voor meer info: www.racingteam-drv.nl en  www.autocrossabcoude.nl