Cross karts, april 2008

Racingteam De Ronde Venen presenteert zich aan de Sponsors, Pers, Familie, Vrienden en overige belangstellenden.

 

Na het welkomstwoord door Aris neemt Erwin van Crosskartverhuur het woord over. Erwin geeft uitleg over kart, veiligheid en verdere invulling van de middag. Er wordt vanmiddag met 4 karts gereden. Tussen het rijden door geven Aris, Ivo en Karel uitleg over de race auto’s.

 

Om 14.00 uur gingen de eerste van start en gezien de glunderende gezichten na de finish vond men het wel erg leuk. Een aantal rijders vielen al op. Vooral die oudjes, zoals Jan Reurings, Gerrit Galekop en Joop Stuurman lieten zich niet zomaar voor bij rijden. Maar ook bij de dames werd er al direct fanatiek gereden door Bonny en Marielle. Monigue en Joke moesten in de manches nog een beetje wennen maar kwamen later in de finale ook goed los.

En het was zaterdag 19 april een mooie racedag. Met een opkomst van 35 rijders en 15 kijkers was het gezellige bijeenkomst. Na 2x vrije training was het tijd voor de Sponsorfinales. En er werd hard gereden en gestreden, het ging namelijk ook ergens om. 3 glimmende bokalen stonden er te wachten op de winnaars. Winnares in de damesfinale is Bonny van der Hulst geworden. De herenfinale werd gewonnen door Rogier van der Horst, met een wel heel scherpe start. Proficiat.