Racen kost geld

Helaas maar waar, racen kost nu eenmaal geld. Wij zijn onze sponsors dan ook dankbaar voor het feit dat zij het mede mogelijk maken om dit stuk entertainment en ontspanning aan u te kunnen presenteren. Uiteraard hebben onze sponsoren ook degelijk belang bij een goed georganiseerd spektakel. Zij gebruiken het team en zijn faciliteiten voor diverse business-to-business evenementen en hebben ook gemerkt dat het investeren in een professioneel raceteam een werkelijke bijdrage levert aan hun PR en marketing activiteiten.

 

CLUB VAN 500

Om ons budget enigszins positief te houden hebben wij het idee opgevat om de “club van500”op te richten. Wat wil dat zeggen?

U als ondernemer of particulier geïnteresseerde stort EUR 500.—in de sponsorpot en wordt lid. Wij zorgen dan dat u en uw gasten gedurende het seizoen verzekerd zijn van toegangskaarten en compleet verzorgde race dagen tegen sterk gereduceerde prijzen. Individuele afspraken op maat zijn uiteraard ook bespreekbaar.

 

GOUDEN WIELEN PLAN

Uiteraard zijn hogere sponsorbedragen ook welkom, alleen dan heeft u als sponsor veel meer faciliteiten ter beschikking. Het e.e.a. van het befaamde Gouden Wielen Sponsor plan wil ik graag persoonlijk met u bespreken. Voelt U zich geroepen om een enthousiaste club jonge mensen te helpen, en u of uw bedrijf mee te laten liften op het succes van de autosport, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

Stichting Racingteam De Ronde Venen

Aris de Waal

Karolus 3

3641 LJ  MIJDRECHT

tel: 06- 52 668 262

KvK nr: Utrecht

Rabobanknr: 13.52.62.380

adewaal@xs4all.nl