Mandarijnen

Al bijna een traditie: De mandarijnen aktie

 

 

 

Vol gas in 2012!

 

Beste Sponsor,

 

 

 

VOL GAS in 2012

 

 

Ons seizoen 2011 zit er op. Het was een heel mooi voorjaar en een heel nat najaar. Een seizoen met wisselende resultaten. We hebben voorin mee geracet. Maar zijn ook uitgevallen met technische problemen. Of diverse technische problemen zie hiervoor mijn verslag van de  wedstrijd in Nova Paka in Tsjechië.

 

Het hoogtepunt was – ook letterlijk – de koprol tijdens de Grandprix van Abcoude. In winnende positie gelanceerd en sky high gevlogen. Ach, dit kan allemaal gebeuren tijdens een fanatiek gereden wedstrijd.

 

Inmiddels is de sprinter in de werkplaats compleet gedemonteerd, voor een grote winterrevisie. Motor en versnellingsbak krijgen een grote beurt en het hele frame wordt nagekeken en waar nodig opgeknapt.

 

De kerst en oud en nieuw feestdagen zijn al in aantocht, de plannen voor het komend race seizoen hebben we alweer bekend gemaakt. Wij hebben er nu al zin in.

 

Hier nog wat extra vitaminen om gezond de winter door te komen. Zodat we in april fris van start kunnen gaan! (en hopelijk ook dan weer met uw steun)

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

Racingteam De Ronde Venen

 

 

 

Aris de Waal

Stijn van der Horst

Ivo Galekop